Ολυμπιακός - Σλούκας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα - Προφανώς θα τα ξαναπούμε»

Μετά από 4 ώρες συνάντησης ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από τα γραφεία - Δεν επήλθε συμφωνία, αλλά ο παίκτης τόνισε πως θα υπάρξει και νέο ραντεβού. 

Ολυμπιακός - Σλούκας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα - Προφανώς θα τα ξαναπούμε»

Ύστερα από τέσσερις ώρες συνάντησης, στα γραφεία των Αγγελόπουλων στο κέντρο της Αθήνας, ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από το κτήριο. Δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά συμφώνησαν να συζητήσουν εκ νέου για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. «Προφανώς θα τα ξαναπούμε» τόνισε ο 33χρονος γκαρντ μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο αριστερόχειρας γκαρντ δήλωσε: «Έγινε μία πολλή εποικοδομητική συζήτηση των δύο πλευρών. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Προφανώς θα ενημερωθείτε για το νέο ραντεβού».

Παράταση αγωνίας, λοιπόν, στο σενάριο παραμονής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει νέα συνάντηση. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πως θα προχωρήσει η υπόθεση, αλλά το γεγονός πως θα υπάρξει και νέο ραντεβού, μπορεί να ερμηνευτεί ως μία θετική εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως προτεραιότητα του Κώστα Σλούκα είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να ξεκαθαριστούν ορισμένα θέματα τα οποία αφορούν τον ρόλο του στην ομάδα. Παράλληλα, για τον παίκτη έχουν δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον, τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και η Μπαρτσελόνα, αλλά τον αθλητή δεν τον ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό κομμάτι, όσο το αγωνιστικό.