Φασούλας: "Όλοι ΣΕΦ για το ματς με την Βίσλα"

Την Τρίτη (9/10, 18:00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Βίσλα Κρακοβίας στο ΣΕΦ και ο Παναγιώτης Φασούλας ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Φασούλας: "Όλοι ΣΕΦ για το ματς με την Βίσλα"

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μπαίνει στις ευρωπαϊκές τις μάχες και την ερχόμενη Τρίτη (9/10, 18:00) θα αντιμετωπίσει την Βίσλα Κρακοβίας. Όχι στην Γλυφάδα, αλλά στο ΣΕΦ!

Ο Διευθυντής του τμήματος, Παναγιώτης Φασούλας (αλλά και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των "ερυθρολεύκων", σχολίασε τα εξής: "Λόγω τεχνικών δυσκολιών στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας θα παίξουμε - ευτυχώς - στο ΣΕΦ. Ευχαριστώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διοίκηση του ΣΕΦ.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αξίζει ο κόσμος και όχι μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών. Τα κορίτσια είναι συνηθισμένα να παίζουν και χωρίς κόσμο, αλλά εκτιμούν την στήριξή των φιλάθλων. Οι παίκτριες έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είναι σε πολύ κατάσταση.

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, γιατί οι ομάδες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν ενισχυθεί".