Πρίφτης: «Τιμή μου να βρίσκομαι σε μια ομάδα με ιστορία σε Ιταλία και Ευρώπη»

Ο Δημήτρης Πρίφτης κατά την παρουσίασή του, ως νέος προπονητής της Ρέτζιο Εμίλια, δήλωσε ότι είναι τιμή του να βρίσκεται σε έναν σύλλογο με παράδοση σε Ιταλία και Ευρώπη.

Πρίφτης: «Τιμή μου να βρίσκομαι σε μια ομάδα με ιστορία σε Ιταλία και Ευρώπη»

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται, αυτή τη φορά επί ιταλικού εδάφους, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Ρέτζιο Εμίλια για τα επόμενα δυο χρόνια.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία και πρόκληση που μου έδωσε στην μπασκετική μου ζωή. Χρειαζόμουν να ανοίξω ένα νέο βιβλίο στην καριέρα μου και εύχομαι να γράψω πολλές και σημαντικές σελίδες. Είναι τιμή μου που έγινα μέλος της Ρετζιάνα, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση όχι μόνο στη Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχω μεγάλο σεβασμό για το ιταλικό μπάσκετ και τους προπονητές του. Είναι μια δύσκολη και ισορροπημένη λίγκα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να πάει θετικά η επόμενη σεζόν. Για να το πετύχουμε αυτό, τους θέλουμε όλους μαζί μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ομαδικό πνεύμα. Γι’ αυτό θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».