Ολυμπιακός: Ομαδάρα και του χρόνου!

Επανέφερε τον Μιλουτίνοβ, φέρνει πίσω τον Γκος, θέλει να κρατήσει Σλούκα-Βεζένκοφ, αλλά αν αποχωρήσουν κοιτάζει παίκτες από το πάνω ράφι. 

Ολυμπιακός: Ομαδάρα και του χρόνου!

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν αστειεύεται. Είναι αποφασισμένος του χρόνου να δημιουργήσει μία ακόμη πιο ισχυρή ομάδα ώστε να διεκδικήσει, αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ο χαμός του φετινού τροπαίου έχει πεισμώσει τους Αγγελόπουλους, όπως και τον Γιώργο Μπαρτζώκα και όλοι τους έχουν μέγα πάθος ώστε να παρουσιάσουν ένα ακόμη πιο ικανό σύνολο στη νέα σεζόν.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, ανακοίνωσαν την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο μεγάλο λιμάνι, αποκτώντας έναν πρωτοκλασάτο σέντερ που αλλάζει τα δεδομένα στην ερυθρόλευκη φροντ-λάιν. Επίσης, ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τόσο τον Κώστα Σλούκα, όσο και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Οι ερυθρόλευκοι όμως θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Και για τις πιθανότητες αποχώρησης και των δύο. Η ομάδα άλλωστε πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο Κώστας Σλούκας αποχωρήσει, οι Πειραιώτες θα στραφούν στην περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε.

Στο σενάριο που ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στους Κινγκς, τότε οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν να αξιοποιήσουν και τη ρήτρα αποδέσμευσης (1.500.000 δολάρια) για το ΝΒΑ που θα λάβουν. Και θα στοχεύσουν σε ονόματα από το πάνω ράφι. Όπως του ελεύθερου Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ναι μεν είχε υψηλό συμβόλαιο αλλά δείχνει διάθεση να ρίξει τις απολαβές του, αλλά και του Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Εφές.

Προς το παρόν, όμως, ξεκάθαρη προτεραιότητα και επιθυμία, τόσο του Γιώργου Μπαρτζώκα, όσο και των Αγγελόπουλων, είναι να συνεχίσουν να έχουν στην ομάδα τους, τους Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ.