Αποχώρησε και η Τραμπζονσπόρ από το τουρκικό πρωτάθλημα

Η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ δήλωσε την αποχώρηση από την τουρκική λίγκα η οποία απέμεινε με 15 ομάδες.

Αποχώρησε και η Τραμπζονσπόρ από το τουρκικό πρωτάθλημα

Την αποχώρηση της από το τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανακοίνωσε η Τραμπζονσπόρ καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Αυτή είναι η πέμπτη ομάδα που αποχώρησε την φετινή χρονιά μετά τις Γεσιλγκιρεσούν, Εσκίσεχιρ, Ουσάκ Σπορτίφ και Αντάλιασπορ.

Μετά από αυτή την απόφαση το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 15 ομάδες καθώς είναι αδύνατον να βρεθεί ομάδα πριν την πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τραμπζονσπόρ:

«Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να σας δώσουμε την εξήγηση που περιμένετε για ημέρες. Δυστυχώς, δεν είμαστε στη θέση να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα 2018-19. Εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών επιβαρύνσεων που δημιουργήθηκαν από την συσσώρευση ετών και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την άνοδο των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Παρόλο που βρήκαμε χορηγό, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αρκετούς πόρους για να λύσουμε τα προβλήματα του συλλόγου μας. Ο μόνος λόγος που περιμέναμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να γίνει αυτή η δήλωση, ήταν ότι εξακολουθούσαμε να ψάχνουμε μέχρι και την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, όλες οι πρωτοβουλίες και οι διαπραγματεύσεις μας έχουν οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα».