Αρμάνι Μιλάνο: Έκανε το «μπαμ» με Μίροτιτς

O Nίκολα Μίροτιτς ήρθε σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο - Αρνήθηκε τη μείωση αποδοχών από τη Μπαρτσελόνα και αποχωρεί από τη Βαρκελώνη. 

Αρμάνι Μιλάνο: Έκανε το «μπαμ» με Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς στη Μπαρτσελόνα είχε ένα τεράστιο συμβόλαιο που ξεπέρναγε τα 4.000.000 ευρώ ετησίως. Σπουδαίος παίκτης, με ελαφρώς πτωτική πορεία φέτος, αλλά το θέμα είναι πως οι Καταλανοί δεν έχουν σαρώσει τους τίτλους. Δεύτερη σερί σεζόν και δεν έφτασαν ούτε στον τελικό της ΕuroLeague, αν και είχαν τεράστιο μπάτζετ.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αλλάξει φιλοσοφία. Να ρίξει ελαφρώς το μπάτζετ και να επενδύσει με διαφορετικό τρόπο στους παίκτες της. Παράλληλα, πρότεινε και μείωση στο 50% στις απολαβές του Ισπανού πάουερ-φόργουορντ με καταγωγή το Μαυροβούνιο.

Το γεγονός δεν άρεσε στον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος απάντησε αρνητικά στη Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί τον ενημέρωσαν πως μπορεί να αποχωρήσει εφόσον το θελήσει. Οι Ιταλοί άρπαξαν την ευκαιρία και η Αρμάνι Μιλάνο ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο μπασκετμπολίστα. Από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα. Δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα λάβει.