Λάσο: «Δεν είδα τον τελικό, αλλά είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους που αγαπώ στη Ρεάλ

Ο τρόπος με τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε την συνεργασία της με τον Πάμπλο Λάσο ήταν τουλάχιστον άκομψος, όμως ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει να έχει τους Μαδριλένους στην καρδιά του.

Λάσο: «Δεν είδα τον τελικό, αλλά είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους που αγαπώ στη Ρεάλ

Όπως τόνισε με δηλώσεις του στην «Onda Madrdid», παρά το γεγονός πως δεν παρακολούθησε τον τελικό της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό, χάρηκε για την επιτυχία της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους ανθρώπους που αγαπώ. Πώς να μην χαίρομαι που ο Ταβάρες κατακτά το EuroLeague; Πώς να μην χαίρομαι που την κερδίζουν οι Τσάτσο, Γιουλ, Ρούντι; Πρόκειται για ανθρώπους που είναι φίλοι μου, με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Θα ήταν πολύ ανόητο εκ μέρους μου να μην το κάνω.

Τον τελικό, ειλικρινά, δεν το είδα. Οι άνθρωποι μερικές φορές κολλάνε όταν το λέω αυτό... Δεν το έχω δει ούτε σε μαγνητοσκόπηση. Αλλά ούτε και αυτά που κέρδισα. Δεν νομίζω ότι αυτά είναι παιχνίδια όπου μπορώ να μάθω πολλά. Έχω δει φάσεις, έχω δει το καλάθι του Γιουλ, πώς μπορώ να μην το δω. Αλλά δεν είναι παιχνίδια στα οποία μαθαίνω, είναι κάτι που μου έχει ήδη συμβεί ως προπονητής».