Αταμάν: «Πάντα λένε ότι ο… Εργκίν Αταμάν δημιουργεί μία ατμόσφαιρα με ένταση»

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο 2-1 που έκανε η Εφές απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και στην κριτική που δέχεται.

Αταμάν: «Πάντα λένε ότι ο… Εργκίν Αταμάν δημιουργεί μία ατμόσφαιρα με ένταση»

Μετά το τέλος του σπουδαίου παιχνιδιού στο “Σινάν Ερντέμ” ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου και στάθηκε στον τρόπου, που πήραν το ματς οι παίκτες του, στην εμφάνιση των Μπράιαντ και Ουίλμπεκιν, αλλά και στην ατμόσφαιρα που επικράτησε στα δύο τελευταία ματς της σειράς μεταξύ των δύο πάγκων και την κριτική, που του ασκείται.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν μία σπουδαία μάχη, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες έτσι είναι τα playoffs. Δεν αρκεί να παίξεις καλό μπάσκετ, αν δεν παλέψεις σκληρά και δεν κάνεις έξτρα δουλειά στο παρκέ. Θα παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι την Παρασκευή (9/6). Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ στο τέλος. Η σειρά θα παραμείνει ίδια, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε είναι προφανές και να μην παραιτηθούμε. Το πιστεύαμε μέχρι το τέλος και ελπίζω να πετύχουμε.

Στο τέλος του ματς δεν υπήρξε ένταση από τη δική μας την πλευρά. Πάντα λένε ότι ο Εργκίν Αταμάν δημιουργεί μία ατμόσφαιρα με ένταση. Δεν έκανα τίποτα, αλλά η κατάσταση ήταν έντονη. Ας δούμε ποιος το έκανε αυτή τη φορά και αν θα τιμωρηθεί. Κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα δεν είναι ωραίο.

Στο τέλος του παιχνιδιού διαχειριστήκαμε σωστά τις αδυναμίες της Φενέρ. Ο Ουίλμπεκιν έκανε καλό ματς, δυσκολευτήκαμε να τον σταματήσουμε ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά κουράστηκε και έδειξε αμυντικές αδυναμίες. Ο Ελάιζα Μπράιαντ ήταν εξαιρετικός. Η ανατροπή που κάναμε έδειξε πως δεν τα παρατάμε. Σεβόμαστε τη Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»