Ερυθρός Αστέρας: «Δεν κατεβαίνουμε στην Αδριατική λίγκα»

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι δεν θα παραταχθεί στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Παρτιζάν

Ερυθρός Αστέρας: «Δεν κατεβαίνουμε στην Αδριατική λίγκα»

Την απόφασή της να μην αγωνιστεί η ομάδα στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα επειδή, όπως υποστηρίζει, η Παρτιζάν υπέδειξε να οριστούν πάνω στους αγώνες του σερβικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν κατά της Αδριατικής λίγκας, σε μία κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες λόγω του προγράμματος των αγώνων.

Συγκεκριμένα, η Αδριατική λίγκα εξέδωσε τις ημερομηνίες των τελικών, στους οποίους έχει περάσει ο Αστέρας, όμως αυτές συμπίπτουν με τις αντίστοιχες των τελικών του σέρβικου πρωταθλήματος, όπου επίσης θα αγωνιστεί η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Ο σύλλογος εμμένει στην απόφασή του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της 31/05/2023. Δεν θα παίξουμε στους τελικούς μέχρι να τελειώσουν οι τελικοί του σέρβικου πρωταθλήματος», τονίζει η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα, η οποία έριξε τα «πυρά» της και προς την Παρτιζάν, κατηγορώντας την τελευταία πως ελέγχει την Αδριατική λίγκα:

«Δεδομένου ότι η Αδριατική λίγκα έχει δείξει πόσο είναι υπό την επιρροή ενός συλλόγου και ανθρώπων που με τις πράξεις τους θέλουν να κερδίσουν τον τίτλο εκτός γηπέδου (που τώρα υποθέτουμε ότι είναι ξεκάθαρο), η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει το κοινό πώς προγραμματίστηκαν αυτές οι ημερομηνίες!

Ο Ερυθρός Αστέρας γνωρίζει ότι ο αθλητικός διευθυντής της λίγκας, Μίλια Βοΐνοβιτς, καθόρισε αυτές τις ημερομηνίες μετά από μεγάλη πίεση την Πέμπτη και την Παρασκευή και σε άμεση συμφωνία με τον αξιωματούχο της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς. Δεν γνωρίζουμε ότι ο Ζόραν Σάβιτς είναι στέλεχος της Αδριατικής λίγκας, αλλά μόνο ένας υπάλληλος ενός συλλόγου, και ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ αυτές τις ημερομηνίες, ούτε θα εμφανιστούμε στο γήπεδο!».