Aταμάν: "Έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα"

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Ροντρίγκ Μπομπουά τόνισε πως η ομάδα του τα πήγε εξαιρετικά στην άμυνα. 

Aταμάν: "Έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα"

Ο κόουτς της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, τόνισε πως: "Έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Είχαμε καλές θέσεις στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση και βρήκαμε ανοιχτά σουτ. Αλλά στο δεύτερο μέρος σταματήσαμε να παίζουμε το μπάσκετ που μπορούμε και ο Ολυμπιακός έπαιξε επιθετικά.

Επικεντρωθήκαμε στο να κλείσουμε το παιχνίδι και κάναμε πολλά λάθη. Μόνο 1/11 τρίποντα είχαμε στο δεύτερο μέρος, μόνο 5 ασίστ. Κάναμε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ματς. Είναι φυσιολογικό σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό τον ρυθμό καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτά είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά δεν είμαι από το δεύτερο".

Μπομπούα: Τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα"

Ο Γάλλος πλέι-μέικερ της Εφές, Ροντρίγκ Μπομπουά, σχολίασε τα εξής: "Παίξαμε καλά, ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος για κάποιο λόγο δεν βγήκαμε στο παρκέ με την ίδια ενέργεια. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο επιθετικός και είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να βελτιωθούμε και να μην παρουσιαστούμε ποτέ ξανά, όπως παρουσιαστήκαμε σήμερα στο δεύτερο μέρος".