Παλαίμαχοι Ολυμπιακού και ΣΠΑΚΕ σε αγώνα μπάσκετ για καλό σκοπό!

Εθελοντική Αιμοδοσία - Γιορτή και ένας ξεχωριστός αγώνας καλαθοσφαίρισης των Παλαιμάχων Ολυμπιακού και ΣΠΑΚΕ στη μνήμη του Δημήτρη Βλων διοργανώνεται αύριο στο Μετς (29/9, 13:00).

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού και ΣΠΑΚΕ σε αγώνα μπάσκετ για καλό σκοπό!

H Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και η Τράπεζα Αίματος «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ» διοργανώνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70, Αθήνα) το Σάββατο 29/9 αγώνα καλαθοσφαίρισης Παλαιμάχων Ολυμπιακού - ΣΠΑΚΕ καλό σκοπό.

Αναλυτικά:

«Η "Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων" στη μνήμη των 25 ετών έλλειψης του ονοματοδότη της, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία-Γιορτή κι αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 09:00 π.μ. με την ευγενική παραχώρηση του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, του κλειστού γηπέδου του ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρου 70), το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ" μαζί και τα μέλη μας, θα σας καλωσορίσουν και θα σας υποδεχτούν με το γνώριμο χαμόγελο του Δημήτρη και θα σας βοηθήσουν να μοιραστείτε τη χαρά της προσφοράς.

Οι παλαίμαχοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές της ΣΠΑΚΕ και οι βετεράνοι παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, συνδράμουν με συνείδηση στην προσέλκυση αιμοδοτών που θα καλύψουν τις αιμοδοτικές ανάγκες των συνανθρώπων μας συμμετέχοντας σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το ίδιο μεσημέρι στις 13:00.

Παράλληλα πρόκειται να διεξαχθεί ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, καθώς και δειγματοληψία με σκοπό την ένταξη νέων εθελοντών στην παγκόσμια και εθνική δεξαμενή δοτών. Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί από το ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ - ΚΕΔΜΟΠ.

Την εκδήλωση μας θα καλύψει υγειονομικά η Ελληνική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (Ε.ΟΜ.Ε.Δ.).

Μερικές σταγόνες προσφοράς μετουσιώνονται στο "εισιτήριο" μας για να δούμε ξανά σε δράση, τους αγαπημένους μας αθλητές που αποτελούν το λαμπρό παρελθόν και τα θεμέλια της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ