«Μαλλιά κουβάρια» για ένα… φρενάρισμα!

Οι φιναλίστ του αποψινού τελικού στο EuroCup Τουρκ Τέλεκομ και Γκραν Κανάρια αλληλοκατηγορούνται εξαιτίας του τραυματισμού του προπονητή των Τούρκων Ερντέμ Τσαν στον αυχένα λόγω απότομου φρεναρίσματος του οδηγού του πούλμαν

«Μαλλιά κουβάρια» για ένα… φρενάρισμα!

Λίγες ώρες πριν τον αποψινό (22.00) τελικό του EuroCup απέναντι στη Γκραν Κανάρια, ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Ερντέμ Τσαν, τραυματίστηκε στον αυχένα!

Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας από την Άγκυρα φρέναρε απότομα και ο Τούρκος τεχνικός έπεσε με το κεφάλι πάνω στο τζάμι, ενώ τραυμάτισε τον αυχένα του από το τράνταγμα και την πρόσκρουση.

Ο Τσαν είχε σηκωθεί να ζητήσει από τον οδηγό να χαμηλώσει την ένταση του ραδιοφώνου και εκείνος δυσανασχέτησε προκαλώντας-εκούσια όπως λένε οι Τούρκοι-τον τραυματισμό του.

Ο άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, που αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Eurocup, έκανε κανονικά την προπόνηση της ομάδας του φορώντας κολάρο, αλλά μετά το τέλος του προγράμματος πήγε στο νοσοκομείο πάνω σε φορείο, καθώς πονούσε πολύ.

Μάλιστα υποβλήθηκε σε μαγνητική και εκτιμάται πως έστω και με πόνους θα είναι στον πάγκο για το ματς.

«Ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός. Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το EuroCup ή την Γκραν Κανάρια, αλλά ο υπεύθυνος θα το πληρώσει. Ο οδηγός μας έκανε 40 λεπτά για μια απόσταση 10 λεπτών και αργήσαμε στην προπόνηση.

Μετά ανέβασε την ένταση στο ραδιόφωνο, του ζητήσαμε να τη χαμηλώσει και όταν πήγε ο προπονητής μας να ζητήσει να τη χαμηλώσει, εκείνος πάτησε επίτηδες απότομα το φρένο», τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ της Τουρκ Τέλεκομ.