Τιμήθηκε η μνήμη του Π. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ πριν από τον αγώνα Παναθηναϊκός- Χίμκι

Πριν από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Χίμκι, οι αρχηγοί των δύο ομάδων μαζί με τους Κουρμπέλη και Πανταλέοντα τίμησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο αφήνοντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στη φωτογραφία του. 

Τιμήθηκε η μνήμη του Π. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ πριν από τον αγώνα Παναθηναϊκός- Χίμκι

Επίσης η Θύρα 13 τίμησε τον Παύλο απονέμοντας στον Θανάση και τον Δημήτρη κολάζ με τον αείμνηστο ηγέτη του Παναθηναϊκού και φωτογραφίες από την πράσινη κερκίδα. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την παρουσία του εδώ απόψε. Φυσικά και τις τρεις ομάδες που είναι εδώ και να ξέρουν ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους όσοι είστε εδώ και κυρίως αυτά τα παλικάρια εκεί (σ.σ. τους οργανωμένους), αλλά και όλους όσοι είναι εδώ για να τιμήσουν τον αδελφό μου» είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με λυγμούς.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τις ομάδες που ήρθαν για να τιμήσουν τον πατέρα μου. Ευχαριστώ και όλους όσοι ήρθαν απόψε. Θα είναι σίγουρα ικανοποιημένος από εκεί ψηλά που είναι βλέποντας όλα τα τμήματα του συλλόγου, τις ομάδες μπάσκετ, βόλει, όλα τα αθλήματα, αλλά και την ομάδα ποδοσφαίρου, γιατί ήθελε πάντα έναν Παναθηναϊκό ενιαίο και αδιαίρετο».

Στη συνέχεια το λάβαρο με τη μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο κορεό, που απεικόνιζε τον αείμνηστο ηγέτη αναγράφοντας τους τίτλους και τις επιτυχίες της ομάδας.