Επεισόδιο Περάσοβιτς με Χάντερ και Ρέινολντς!

Οι Βινς Χάντερ και Τζέιλεν Ρέινολντς είχαν έντονη λογομαχία με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ούνιξ Καζάν με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ημιτελική σειρά της VTB League.

Επεισόδιο Περάσοβιτς με Χάντερ και Ρέινολντς!

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε στον πάγκο της Ούνιξ, μετά τη βαριά ήττα (104-77) από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και το 2-2 στην ημιτελική σειρά της VTB League.

Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκάλεπτου της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είχε έναν πολύ «έντονο» διάλογο με τον Τζέιλεν Ρέινολντς.

Μάλιστα, εκείνη την στιγμή έλαβε μέρος στο επεισόδιο και ο Βινς Χάντερ, προκειμένου να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

Μετά από αυτό το συμβάν, ο Κροάτης προπονητής δεν έβαλε ξανά τους παίκτες στο παρκέ, ενώ φημολογείται ότι οι τρεις άνδρες δεν αντάλλαξαν κουβέντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στο Καζάν.

Στο μεταξύ, λέγεται ότι η συμμετοχή στον πέμπτο ημιτελικό τόσο του πρώην παίκτη των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, Βινς Χάντερ, όσο και του Τζέιλεν Ρέινολντς, είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Οπότε, ελλοχεύει ο κίνδυνος η Ούνιξ να δώσει ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, δίχως δύο ψηλούς της!