Αυτή είναι η ώρα για το Ολυμπιακός - Εφές στο Gomelsky Cup

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να λάβει μέρος στο τουρνουά Gomelsky Cup. Πρώτος αντίπαλος η Αναντολού Εφές το Σάββατο (29/9). Αυτή είναι η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. 

Αυτή είναι η ώρα για το Ολυμπιακός - Εφές στο Gomelsky Cup

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας ώστε να λάβει μέρος. Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Ρωσία, ώστε να αγωνιστούν στο περίφημο Gomelsky Cup, το οποίο και διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ.

Πρώτος αντίπαλος για τους "ερυθρόλευκους" το Σάββατο (29/9) η Αναντολού Εφές του Μπράιαντ Ντάνστον, μία ομάδα επιπέδου EuroLeague, η οποία φέτος έχει ενισχυθεί δυναμικά με την παρουσία των Σέιν Λάρκιν (ήταν στους Σέλτικς) και Ροντρίγκ Μπομπουά (έπαιζε στη Μπασκόνια). Το τζάμπολ της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί νωρίς, στις 16.00 το απόγευμα. Στο άλλο παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει κόντρα στην Ούνικς Καζάν.

Την Κυριακή (30/9) θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο Gomelsky Cup. Ο νικητής του πρώτου ζευγαριού θα παίξει με τον αντίστοιχο του δεύτερου, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους ηττημένους.