Μάντζαρης για Μπλατ: «Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή του Ολυμπιακού να παίζει έτσι»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως δεν θυμάται άλλον προπονητή στον Ολυμπιακό που να επιθυμεί η ομάδα του να παίζει τόσο γρήγορο μπάσκετ και τόνισε πως με τους Έλληνες συμπαίκτες του δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. 

Μάντζαρης για Μπλατ: «Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή του Ολυμπιακού να παίζει έτσι»

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έμεινε δίχως τίτλο για δεύτερη σερί σεζόν, είπε τα εξής στην κάμερα της NOVA: «Δεν θα με πείραζε να παίρναμε το πρωτάθλημα και να μην ήμουν καλός. Ήταν δύο φορές στενάχωρο το περσινό. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Νέα σεζόν, νέοι στόχοι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Οι στόχοι είναι και οι τρεις τίτλοι».

Για το στυλ μπάσκετ που θέλει να παρουσιάσει ο Ντέιβιντ Μπλατ: «Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή του Ολυμπιακού να παίζει έτσι. Θέλει να τα κάνει όλα up tempo ο Μπλατ. Σου λέει ότι αν είσαι ακίνητος, έχεις κάνει κάτι λάθος. Υψηλός ρυθμός, υψηλό τέμπο. Θέλει χρόνο. Στο πρώτο φιλικό στο Ηράκλειο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Μετά έγινε το αντίθετο. Θέλει χρόνο και προετοιμασία, γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».

Για τους Γκος και ΛεΝτέι: «Ο Νάιτζελ και ο Ζακ είναι ταλαντούχοι, αλλά δεν ξέρουν από το επίπεδο της Euroleague. Είναι άλλο επίπεδο. Είναι παιδιά που δουλεύουν σαν τρελοί. Ο κόουτς τους έχει πει τι θέλουν. Παιχνίδι με το παιχνίδι όλοι θα γίνονται καλύτεροι. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να συνεργαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον ξένο που έχει μπει στις... πλάκες: «Ο Τουπάν, ο Τουπάν. Είναι Ευρωπαίος. Δεν είναι σαν τον Μπόγρη, αλλά τον πιάνει κι εκείνον λίγο. Ο "Μπογρίνιο" είναι ιδιαίτερος».

Για τις περσινές «πληγές»: «Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα μεταξύ μας. Με τον Γιώργο και τον Βασίλη είμαστε μαζί 8 χρόνια. Ο Κώστας ξαναγύρισε. Με τα παιδιά είμαστε αρκετά χρόνια. Δεν είχαμε προβλήματα. Όταν παίρνουμε πρωταθλήματα θα είμαστε καλά και όταν χάνουμε θα πλακωνόμαστε; Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την περσινή σεζόν. Αλλά δεν θα τσακωθούμε, είμαστε φίλοι».