«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Σλούκα»

Δημοσίευμα στην Ισπανία για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον άσο του Ολυμπιακού Κώστα Σλούκα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Σλούκα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «encestando».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρεάλ θέλει να ενισχυθεί στα γκαρντ και έχει βάλει στο...μάτι τον άσο της ομάδας του Πειραιά.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται εδώ και εβδομάδες για έναν παλιό γνώριμο, τον Κώστα Σλούκα. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος λογικά θα προσπαθήσει να το ανανεώσει. Ο Έλληνας παίκτης είναι αστέρι στην Ευρωλίγκα εδώ και πολλά χρόνια, ένας πολύ αξιόπιστος πόιντ γκαρντ.

Το καλοκαίρι του 2020 η Μαδρίτη είχε ήδη ενδιαφερθεί για αυτόν όταν έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Οι Ισπανοί σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα είχαν ενδιαφερθεί για τον Λορέντζο Μπράουν, που όμως υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Μακάμπι, αλλά και για τον Φακούντο Καμπάτσο.

Η υπόθεση του τελευταίου λόγω των χρημάτων που οφείλει ο παίκτης στον σύλλογο για το buy out που είχε αναλάβει να πληρώσει ο ίδιος για να πάει στο ΝΒΑ πριν από δύο χρόνια, είναι περίπλοκη και για αυτό η Ρεάλ κοιτάζει και τον Έλληνα άσο.