Για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα έσοδα από το "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Τα χρήματα από το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα έσοδα από το "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις πωλήσεις στις μπουτίκ του ΟΑΚΑ θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αναλυτικά η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε:

«Την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, η Παναθηναϊκή οικογένεια, έχει ραντεβού με την Ιστορία!

Όλοι οι Παναθηναϊκοί μετράμε αντίστροφα για το 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του τριφυλλιού.

Του ανθρώπου που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, στο όραμα να κάνει τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα συνεχή αρωγό σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, συναντιόμαστε ξανά με τις αναμνήσεις μιας ζωής και λέμε το δικό μας ευχαριστώ στον παντοτινό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»