Παπαπέτρου: "Δεν με επηρεάζει το κλίμα ενόψει ΣΕΦ"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και απάντησε σε ερώτηση για το πως αναμένει την επιστροφή του στο ΣΕΦ.

Παπαπέτρου: "Δεν με επηρεάζει το κλίμα ενόψει ΣΕΦ"

Στην παρουσίαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στο "τριφύλλι". Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

- Από τη μέχρι σήμερα προετοιμασία της ομάδας έχει αναπτυχθεί εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της;

«Σίγουρα αισθάνομαι -όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι- εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της εφετινής ομάδας. Είμαστε υπερπλήρεις σε όλα τα κομμάτια και τις θέσεις. Συνδυάζουμε τα πάντα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Δεν φτάνουν μόνο οι καλές προσθήκες στην ομάδα, αν δεν δουλέψεις. Πρέπει να βγάλουμε μία καλή εικόνα στο γήπεδο. Τα πάντα θα γίνουν πραγματικότητα μέσα από τη δουλειά, από τη χημεία που θα βρούμε μεταξύ μας στο παρκέ και από τη σωστή λειτουργία».

- Το καλοκαίρι πήρες τη μεγάλη απόφαση και από τον Ολυμπιακό «μετακόμισες» στον Παναθηναϊκό. Η νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι προ των πυλών. Έχεις μπει σε διαδικασία να σκέφτεσαι την επιστροφή σου στο ΣΕΦ και τις αντιδράσεις του κόσμου; Επίσης, έχεις διαγράψει υπονοούμενα που έγιναν από πρώην συμπαίκτες σου για την απόφαση σου να συνεχίσεις στον «αιώνιο» αντίπαλο;

«Δε με επηρεάζει το κλίμα καθόλου. Είναι κάτι που θα γίνει με την επιστροφή μου στο ΣΕΦ και το γνωρίζω. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό υπήρχαν αρνητικές αντιδράσεις. Ωστόσο υπήρχαν και θετικές. Κυρίως από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Εγώ κοιτάω αποκλειστικά το μέλλον μου. Έκανα μία επιλογή που ήξερα ότι ήταν η καλύτερη για μένα και τον Παναθηναϊκό. Κοιτάω λοιπόν το μέλλον μου εδώ. Δεν μπορώ να επικεντρωθώ και να μείνω σε πράγματα που δεν είναι τόσο ουσιώδη στη συνέχεια της καριέρας μου και τις επιτυχίες που θα έχω με τον Παναθηναϊκό».