Στόχος για Παπανικολάου να επιστρέψει με Χίμκι - αυτά τα ματς θα χάσει

Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες. Στόχος να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στη Χίμκι. Αυτά τα ματς θα χάσει. 

Στόχος για Παπανικολάου να επιστρέψει με Χίμκι - αυτά τα ματς θα χάσει

Η... κακοδαιμονία του Ολυμπιακού με τους τραυματισμούς συνεχίζεται και φέτος. Δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά η ουσία είναι πως οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου για τις επόμενες περίπου 20 μέρες.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ύστερα από την μαγνητική τομογραφία που έκανε στο αριστερό ισχίο, διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα στην κοτύλη και επιβάλλεται να ξεκουραστεί για περίπου τρεις εβδομάδες. Όχι μόνο θα απουσιάσει από τα ερχόμενα φιλικά των Πειραιωτών (όπως στα τουρνουά σε Κρήτη και Μόσχα), αλλά θα χάσει και επίσημα ματς.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα χάσει το ματς Κυπέλλου στις 3 Οκτωβρίου κόντρα στον Χολαργό (για την Β'φάση της διοργάνωσης), ενώ στις 6 Οκτωβρίου είναι και η πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κόντρα στην ίδια ομάδα. Στόχος του πλέον, να επιστρέψει γερός, υγιής και δυνατός, στην πρεμιέρα της EuroLeague, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Ρωσία την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.