Πρίντεζης: "Στην Κρήτη πρέπει να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα"

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Κρήτη και ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος λόγω των υποχρεώσεις με τις εθνικές, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να έρθουν πιο κοντά σαν ομάδα. 

Πρίντεζης: "Στην Κρήτη πρέπει να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα"

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς την Παρασκευή (21/9, 20:30) θα αντιμετωπίσει στο τουρνουά την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του σχολίασε τα εξής: "Το Ηράκλειο είναι ένα πάρα πολύ ωραίο νησί και η Κρήτη γενικότερα αγκαλιάζει πάρα πολύ το μπάσκετ και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι και το γήπεδο ωραίο, έχει καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες βολεύουν στο να γίνονται δυνατά φιλικά, αλλά και επίσημα παιχνίδια με την Εθνική. Είναι χαρά μας βρισκόμαστε εδώ στην Κρήτη. Θέλουμε μέσα από αυτά τα ματς να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Θα δώσουμε δύο δυνατά φιλικά, με πρώτο αντίπαλο την Χάποελ, και θέλουμε να προχωρήσουμε την προετοιμασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσα από αυτά τα δύο φιλικά πιστεύω πως όχι μόνο θα βελτιωθούμε, αλλά θα έρθουμε και πιο κοντά σαν ομάδα. Θα γνωριστούμε μεταξύ μας ακόμη καλύτερα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και πάλι στις ανάγκες της ομάδας μας, γιατί με τις υποχρεώσεις με τις εθνικές, αυτό το δεκαήμερο, έλλειπαν αρκετοί παίκτες και ουσιαστικά ούτε προπόνηση δεν μπορούσε να γίνει καλή.

Ο κόσμος εδώ στο Ηράκλειο είναι "ζεστός", αγκαλιάζει το μπάσκετ και εμείς σαν Ολυμπιακός, όποτε έχουμε έρθει εδώ, μας έχει στηρίξει και τον ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα και εκείνος θα ανυπομονεί να δει την νέα ομάδα, το πως θα λειτουργεί πλέον με τον καινούριο προπονητή και ελπίζουμε να δείξουμε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο".