Ρεάλ Μαδρίτης: Οικονομική απόσταση ανάμεσα σε «μερένγκες» και Ταβάρες

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι πρώτες διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τον Έντι Ταβάρες για ανανέωση του συμβολαίου έπεσαν στο... κενό. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Οικονομική απόσταση ανάμεσα σε «μερένγκες» και Ταβάρες

Δεν είναι και σε τόσο καλό δρόμο οι πρώτες επαφές ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Έντι Ταβάρες με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ, πριν από μερικές εβδομάδες η «βασίλισσα» έκανε την πρώτη κρούση στον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Μαδρίτη, η πρόταση έπεσε στο… κενό, καθώς παρουσιάστηκε μεγάλη οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πλευρά του Ταβάρες εκτιμά ότι θα πρέπει να του γίνει μία γενναία αύξηση με βάση την προσφορά του στην ομάδα, η οποία από τη δική της μεριά είναι αναγκασμένη να… συμμαζέψει κάπως τα οικονομικά της και να ακολουθήσει μία πιο «σφιχτή» πολιτική.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 30χρονου με τους Μαδριλένους λήγει τον Ιούνιο του 2024. Αυτή την στιγμή, ο παίκτης κοστίζει συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά χωρίς τους φόρους ο παίκτης λαμβάνει «καθαρά» 1,8 εκατ. ευρώ.