Ξέσπασμα Δημητρόπουλου για Βασιλακόπουλο: "Θεσμικό παράσιτο"

Ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, υπερασπίστηκε τον συνάδελφο και συνεργάτη του Γιώργο Πάνου, για τις αποκαλύψεις του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντας "θεσμικό παράσιτο" τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ξέσπασμα Δημητρόπουλου για Βασιλακόπουλο: "Θεσμικό παράσιτο"

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος (στη φωτογραφία με το γιλέκο δίπλα στον Γιάννη) είναι ένας εκ των κορυφαίων και πιο έμπειρων Ελλήνων μάνατζερ, ο οποίος παράλληλα είναι και ο εκπρόσωπος τόσο του υπαρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, όσο και των Δημήτρη Αγραβάνη και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος υπερασπίστηκε δημόσια στο twitter τον συνάδελφο και συνεργάτη του, Γιώργο Πάνου, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκάλυψε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους είχε αναφερθεί στους αδελφούς Αντετοκούνμπο πριν δύο χρόνια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Παράλληλα, ο πολύπειρος ατζέντης, πέρα από το γεγονός πως έδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Πάνου (ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο) για τις απαντήσεις που έδωσε στον πρόεδρο της ΕΟΚ, χαρακτήρισε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ως "θεσμικό παράσιτο", με σχόλια του στο twitter.