Απειλές Ερυθρού Αστέρα να μην κατέβει στο Final 8 του Σερβικού Κυπέλλου

Λόγω της κόντρας του με την Παρτιζάν, ο Ερυθρός Αστέρας απειλεί να μη πάρει μέρος στο Final Eight του Κυπέλλου Σερβίας.

Απειλές Ερυθρού Αστέρα να μην κατέβει στο Final 8 του Σερβικού Κυπέλλου

Τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Kυπέλλου Σερβίας απειλεί να... τινάξει στον αέρα ο Ερυθρός Αστέρας!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την σκέψη απόσυρσης από Final 8 του εγχώριου κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Νις (15-18/02), εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ομάδα του Βελιγραδίου, ζητώντας την τιμωρία της Παρτίζαν για το γεγονός πως αποσύρθηκε από τους περσινούς ημιτελικούς του πρωταθλήματος ατιμώρητη όπως θεωρούν οι άνθρωποι του.

Η Παρτίζαν είχε αποσυρθεί τότε επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των παικτών, με συνέπεια ν' απειλείται με αποβολή από το επόμενο πρωτάθλημα.

Εν τέλει της επιβλήθηκε πρόστιμο και αποκλεισμός στελεχών της για λίγες αγωνιστικές.

Επαναφέροντας το θέμα, οι άνθρωποι του Αστέρα απαίτησαν, μέσα από το επίσημο κείμενο που συνέταξαν, την τήρηση του καταστατικού προφυλάσσοντας τη νομιμότητα έστω και καθυστερημένα.

Ειδάλλως θα 'ναι αυτοί που θα σκεφτούν να μποϊκοτάρουν τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση του εγχώριου μπάσκετ, αφού ούτως ή άλλως δεν κινδυνεύουν με αποβολή.

Έτσι, η λαοφιλέστερη ομάδα της βαλκανικής χώρας βρίσκεται στα ...χαρακώματα τόσο με την Ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας όσο και με την παραδοσιακή αντίπαλο της.

Στο Final Eight του Ραντιβόι Κόρατς έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή η Μπόρατς, η Ραντνίτσκι, η Μέγκα, η Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μέταλατς, η Βοϊβοντίνα και η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.