Νίκλας: «Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Ο Θάνος Νίκλας σχολίασε την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε με 58-92.

Νίκλας: «Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού είχε εξ αρχής δύσκολο έργο κόντρα στο απόλυτο φαβορί της φετινής EuroLeague, την Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε με 92-58 στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με μία ομάδα που έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση της EuroLeague. Έχουν έξι καινούργιες παίκτριες, όλες WNBA. Νομίζω, ότι η πεντάδα τους αυτή τη στιγμή, αν δεν παίρνει το WNBA, πρωταγωνιστεί! Παρόλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές δυσκολίες, στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε σε αρκετά πράγματα, παλέψαμε. Σίγουρα, το σκορ δεν μας ευχαριστεί. Επικεντρωνόμαστε στο στόχο του πρωταθλήματος, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Χανιά και μετά, ακολουθεί αυτό με τον Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε για αυτό. Η EuroLeague μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιωνόμαστε, αφού παίζουμε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει, ωστόσο, να γίνουμε καλύτεροι, ευελπιστώ σε καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να τελειώσουμε με το στόχο που έχουμε».

Από την άλλη η Εβίνα Σταμάτη σχολίασε: «Παίξαμε με μία κορυφαία ομάδα, επιλαχούσα για την κατάκτηση της EuroLeague. Προσωπικά, κρατάω το δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο δεν ήμασταν μέσα στο πλάνο, κυρίως αμυντικά. Στο δεύτερο, όμως, παλέψαμε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε και να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια, με γνώμονα αυτό το ημίχρονο».