Ολυμπιακός: Με Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ οι γυναίκες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε την Τετάρτη (18/1, 17.30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός: Με Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ οι γυναίκες

«Στροφή» στην Ευρώπη για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη (18/1) στις 17:30 (YouTube/EuroLeague Women), οι νταμπλούχες Ελλάδας επιστρέφουν στη φάση των ομίλων της EuroLeague και υποδέχονται την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 10η αγωνιστική.

Θάνος Νίκλας: «Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρώτο παιχνίδι, που παίξαμε στο πρώτο γύρο. Η Φενέρ θα παρουσιαστεί με πέντε βασικές καινούργιες παίκτριες, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Αποτελείται, πλέον, από παίχτριες που πρωταγωνιστούν στο WNBA και έχουν σα μοναδικό στόχο τη κατάκτηση της EuroLeague. Για εμάς, αυτό σημαίνει ιδιαίτερο κίνητρο και παρά το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να δείξουμε το καλό μας εαυτό. Γνωρίζω ότι τα αποτελέσματα μας μπορεί να φέρνουν κάποια δυσαρέσκεια στο κόσμο, όμως αγωνιζόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δίνουμε πραγματικά το 100% σε κάθε μας παιχνίδι».

Μέγκαν Γκούσταφσον: «Είμαστε ενθουσιασμένες για αυτό το παιχνίδι. Η Φενερμπάτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλές παίκτριες από το WNBA. Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένες ως ομάδα και να προσπαθήσουμε όλες μαζί, ομαδικά. Είναι ταλαντούχες παίκτριες, αλλά και εμείς είμαστε. Αυτό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς και ξέρω, ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αν τα δώσουμε όλα και πιστέψουμε ότι είμαστε ικανές για να τα καταφέρουμε».