Σε ποιο κανάλι θα δούμε το τουρνουά του Ολυμπιακού στην Κρήτη - Το πρόγραμμα και οι ώρες

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο της Κρήτης την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων. 

Σε ποιο κανάλι θα δούμε το τουρνουά του Ολυμπιακού στην Κρήτη - Το πρόγραμμα και οι ώρες

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί ισπανικού εδάφους ολοκληρώθηκαν, με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται σε αυτά δίχως επτά παίκτες τους, καθώς απουσίασαν οι διεθνείς Γιώργος Πρίντεζης, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιάνις Τίμα, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Σάσα Βεζένκοφ.

Το επόμενο τουρνουά προετοιμασίας για τους Πειραιώτες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κρήτη. Πρόκειται για το περίφημο International Basketball Tournament Crete, το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός και θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Δύο Αοράκια". Εκεί ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει την χαρά να διαθέτει στο ρόστερ του, όλους τους παίκτες του, ώστε να δουλέψει όπως θέλει.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας πρώτα την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο στις 20.30. Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος τόσο η ρωσική Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, όσο και η τουρκική Γαλατάσαραϊ.

Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV, επιπλέον θα μεταδοθεί ζωντανά σε τουλάχιστον 4 ευρωπαϊκές χώρες και θα έχει πολύ μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια έως την έναρξη του τουρνουά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ (18:00) ΟΤΕ ΤV

Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ (20:30) OTE TV

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Μικρός τελικός (18:00)

Μεγάλος τελικός (20:30)