Σκουρτόπουλος: «Το "θέλω μας" κέρδισε τους Σέρβους»

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας απέδωσε τη νίκη κόντρα στους Σέρβους στη μεγάλη θέληση των παικτών του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. Τι είπε για το ρόστερ της Ελλάδας. 

Σκουρτόπουλος: «Το "θέλω μας" κέρδισε τους Σέρβους»

«Καταφέραμε να κερδίσουμε μία ομάδα που δεν μπορούμε να νικήσουμε τα τελευταία χρόνια. Δουλέψαμε μόνο για το παιχνίδι αυτό, υπήρχε πολύ μεγάλο θέλω από όλους. Ξέραμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωματικά και πνευματικά, για να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Έχουμε ξεκινήσει από τον προηγούμενο Νοέμβριο, έχουμε φτιάξει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά και μιλάμε για όλα. Τα παιδιά αυτά δεν θα είχαν άλλη ευκαιρία να παίξουν στα παράθυρα κι αυτό απαιτούσαν κάποια θυσία. Έχουμε καταφέρει κι επικοινωνούμε πολύ καλά, τα παιδιά έχουν καταλάβει τους ρόλους τους. Έχουμε βρει μία καλή χημεία και μ' αυτά τα παιδιά και με τα προηγούμενα. Δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά το πώς λειτουργεί η ομάδα», επεσήμανε αρχικά ο κόουτς της εθνικής.

Αναφερόμενος στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, είπε:

«Σήμερα στο ρόστερ υπήρχαν παίκτες τεράστιας αξίας. Το καλύτερο παράδειγμα ήταν ο Κώστας Σλούκας που δεν είχε κάνει καν προπόνηση με την Φενέρ φέτος κι ήταν από τους καλύτερούς μας. Έχουμε πολύ καλή συνεννόηση με όλους».

Τέλος, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός μίλησε και για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα τις προηγούμενες ημέρες:

«Ο καθένας μπορεί να κάνει κριτική για οτιδήποτε. Εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά, όποια παιδιά κι αν συμμετέχουν. Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα της κριτικής σε μία περίοδο που ήταν πρωτόγνωρη. Μακάρι να ήταν μαζί μας και ο Γιάννης. Εμείς προχωράμε στον σχεδιασμό που έχουμε, δεν κοιτάμε δεξιά κι αριστερά. Η Ελλάδα είναι μία ομάδα της ελίτ. Δυστυχώς, σε κάποιες διοργανώσεις, είχαμε πολλές ατυχίες. Σε όλα τα τουρνουά όμως είχαμε παλέψει. Πρέπει να ετοιμαστούμε, ώστε να έρθει η επιτυχία στο μέλλον όποιος και αν είναι προπονητής».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ