Ολυμπιακός: Θέλει Ντόρσεϊ, αλλά...

Ο Ολυμπιακός διατηρεί το ενδιαφέρον του για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και έχει τους λόγους του - Ο όρος που δεν διαπραγματεύονται οι Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός: Θέλει Ντόρσεϊ, αλλά...

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Καμία αντίρρηση πως ο Αιζάια Κάνααν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στη θέση «2», αλλά ο παίκτης το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Είναι περισσότερο ενεργός στο παιχνίδι της ομάδας.

Αγωνιστικά οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» για αλλαγή στο ρόστερ. Είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα και σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης, παραμένουν η πιο αποτελεσματική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Παίζουν ωραίο μπάσκετ, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι τους. Κάποιες φορές θα έρθουν και αρνητικά αποτελέσματα. Η ουσία όμως είναι πως η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο.

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός επιθυμεί τoν επαναπατρισμό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά δεν «καίγεται» κιόλας για την επιστροφή του. Οι Πειραιώτες πιστεύουν στο ταλέντο του, είναι σημαντικό πως ο αθλητής ξέρει την ομάδα και τον προπονητή, έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι, ενώ ας μη ξεχνάμε πως είναι και Έλληνας διεθνής. Σε μία εποχή που οι γηγενείς ταλαντούχοι μπασκετμπολίστες είναι ελάχιστοι, ειδικά στις ηλικίες 20-30, οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία.

Ο παίκτης έχει ζητήσει χρόνο, ψάχνει μικρά παράθυρα για συμβόλαιο στο ΝΒΑ και δικαίωμά του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, πάντως, και το τονίζουμε αυτό, θέλουν τον Έλληνα ομογενή γκαρντ με συμβόλαιο έχοντας βάθος χρόνου. Όχι για 6 μήνες και μετά να ψάχνει πάλι την επιστροφή στο ΝΒΑ. Με συμβόλαιο τουλάχιστον για 1,5 χρόνο, δηλαδή έως και το καλοκαίρι του 2024. Αυτός είναι όρος αδιαπραγμάτευτος. Η Φενέρμπαχτσε παραμένει στο παιχνίδι, προσφέρει περισσότερα και πλέον είναι στο χέρι του παίκτη αν θα κάνει επιλογή καρδιάς ή τσέπης.