Ολυμπιακός: Κόντρα στην Μπουρζ στο ΣΕΦ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Μπουρζ, την Τετάρτη (4/1, 18.30).

Ολυμπιακός: Κόντρα στην Μπουρζ στο ΣΕΦ

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στις 18:30 (YouTube/EuroLeague Women) την Μπουρζ στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague.

Κόντρα στην κάτοχο του EuroCup, οι «ερυθρόλευκες» θα «παλέψουν» στο ΣΕΦ για ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο έτος, στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου των ομίλων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία! Επιστροφή στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις με ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον της Μπουρζ. Παίζουμε απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου γαλλική ομάδα, που τρέχει εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό και πιέζει δυνατά στην άμυνα. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, που θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω από τις παίκτριες να δείξουν για 40 λεπτά πόσο πολύ το θέλουν και υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης σε καλές, αλλά και κακές στιγμές του αγώνα».

Εβίνα Σταμάτη: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά και να διεκδικήσουμε τη νίκη».