Ένα δακτυλίδι του ΝΒΑ στη Κόστα Ντελ Σόλ: H Mάλαγα «καμαρώνει» για την άφιξη του Μπλατ

Η La Opinion DE MALAGA καμαρώνει για τον ερχομό του Ντέιβιντ Μπλατ στην Ανδαλουσία, τονίζοντας πως... ένα δαχτυλίδι του ΝΒΑ, έρχεται ώστε να λάβει μέρος στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη τους. 

Ένα δακτυλίδι του ΝΒΑ στη Κόστα Ντελ Σόλ: H Mάλαγα «καμαρώνει» για την άφιξη του Μπλατ

Ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Μπλατ θα λάβει μέρος στο φιλικό τουρνουά Costa del Sol, αντιμετωπίζοντας τόσο την οικοδέσποινα Ουνικάχα, όσο και την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, η τοπική εφημερίδα "La Opinion DE MALAGA", αναφέρεται με καμάρι στην άφιξη του σπουδαίου Αμερικανού κόουτς στην Ανδαλουσία, σχολιάζοντας πως "έρχεται στη Μάλαγα ένα δαχτυλίδι του ΝΒΑ".

Βλέπετε, μπορεί οι Κλίβελαντ Καβαλίερς να κατέκτησαν τον τίτλου του πρωταθλητή την σεζόν 2015/2016 δίχως τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά ο Αμερικανός τεχνικός ήταν ο προπονητής τους έως και τα μέσα της σεζόν, μέχρι τη στιγμή που ήρθε σε... ρήξη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα να απομακρύνεται από την φιλοσοφία του προπονητή του.

Όμως, η ομάδα του Κλίβελαντ, θέλοντας να ευχαριστήσει την προσφορά του Ντέιβιντ Μπλατ, έχοντας νωρίτερα λάβει μέρος και στους τελικούς του ΝΒΑ το 2015, έστειλε ως "ευχαριστώ" ένα δαχτυλίδι του πρωταθλητή στον Αμερικανό τεχνικό, τονίζοντας του πως είχε και εκείνος συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, η ισπανική εφημερίδα, τονίζει πως ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε... ρεσιτάλ και στην EuroLeague, όταν και οδήγησε σε ένα μικρό θαύμα την Μακάμπι του 2014, οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου στο Final Four του Μιλάνου, νικώντας στον τελικό τότε, το μεγάλο φαβορί, την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν σε τρομερή κατάσταση εκείνη την περίοδο.