Μιλουτίνοβ: "Ο Μπλατ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους μας"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως οικογένεια του και επεσήμανε πως ο νέος κόουτς της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους παίκτες των "ερυθρολεύκων". 

Μιλουτίνοβ: "Ο Μπλατ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους μας"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι έτοιμος να διανύσει την τέταρτη σεζόν του στον Ολυμπιακό και θέλει σε αυτή την χρονιά να πραγματοποιήσει την δική του αγωνιστική εκτόξευση.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ, βρίσκεται σε αυτό το διάστημα με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας να αντιμετωπίσει την Ελλάδα στην Κρήτη.

Παράλληλα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Ολυμπιακό. Είναι σαν μια οικογένεια. Και η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη. Για τη νέα σεζόν όλα μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά. Ο νέος προπονητής έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους, όπως και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Έχουμε μεγάλους στόχους και ελπίζω σε μια πετυχημένη σεζόν».