Σερβία: Γιατί καθυστέρησε δυο ώρες η αναχώρηση της αποστολής για την Ελλάδα

Αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών είχε πλοκάρει τον διάδρομο στο αεροδρόμιο "Νίκολα Τέσλα", αλλά πλέον απομακρύνθηκε από τον χώρο και η αποστολή της Σερβίας έρχεται στην Ελλάδα με δύο ώρες καθυστέρηση. 

Σερβία: Γιατί καθυστέρησε δυο ώρες η αναχώρηση της αποστολής για την Ελλάδα

Ταλαιπωρία για την εθνική ομάδα της Σερβίας, η οποία έρχεται στην Ελλάδα, για την αναμέτρηση της Πέμπτης (13/9, 21:00) κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Μουντομπάσκετ του 2019.

Συγκεκριμένα, ένα αιγυπτιακό αεροσκάφος είχε μπλοκάρει τον διάδρομο στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και αρκετές καθυστερήσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να απογειωθεί το σκάφος που είναι να μεταφέρει την αποστολή της εθνικής Σερβίας.

Τελικά, με δύο ώρες καθυστέρηση, και αφού απομακρύνθηκε το αιγυπτιακό αεροπλάνο, το σκάφος που μεταφέρει την εθνική Σερβίας απογειώθηκε και η άφιξη του στο Ηράκλειο της Κρήτης υπολογίζεται για λίγο μετά τις 16.00. Το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει προπόνηση στα "Δύο Αοράκια", αλλά και αυτή θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση.