Αγνώριστοι οι Ολυμπιακός, Ρεάλ και Μάλαγα στο διεθνές τουρνουά της Ανδαλουσίας

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο ισπανικό τουρνουά δίχως επτά παίκτες του, αλλά σημαντικές απουσίες θα έχουν τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Ουνικάχα Μάλαγα. Αυτοί οι αθλητές θα απουσιάσουν.

Αγνώριστοι οι Ολυμπιακός, Ρεάλ και Μάλαγα στο διεθνές τουρνουά της Ανδαλουσίας

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Ισπανία, καθώς θα λάβουν μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας στη Μάλαγα. Εκεί, όμως, θα παρουσιαστούν έχοντας αρκετές απουσίες, καθώς θα αγωνιστούν δίχως επτά παίκτες τους. Χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα, οι οποίοι θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Αυτός είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα ήθελε να έχει όλους τους αθλητές στην διάθεση του, ώστε να δούλευε όπως θα ήθελε με τους παίκτες του, αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Για αυτό όμως οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν έξι βοηθητικούς μπασκετμπολίστες στις θέσεις τους, ως προσωρινές λύσεις, ώστε να ενισχύσουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τους Φώτη Λαμπρόπουλο, Χριστόφορο Στεφανίδη, Νίκο Στυλιανού, Μάνι Χάρις, Νεμάνια Μιλόσεβιτς, Κλιντ Τσάπμαν. Η αποστολή θα απαρτίζεται και από τους Βασίλη Σπανούλη, Βασίλη Τολιόπουλο, Γιώργο Μπόγρη, Αξέλ Τουπάν, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ζακ ΛεΝτέι, Ανδρέα Τσουμάνη, Νίκο Αρσενόπουλο και Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα στις 21.00 ώρα Ελλάδας, ενώ την ίδια ώρα την Παρασκευή, οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, βέβαια, θα έχει και εκείνη αρκετές απουσίες. Θα αγωνιστεί δίχως τους Φακούντο Καμπάτσο (Αργεντινή), Γκαμπριέλ Ντεκ (Αργεντινή), Γκουστάβο Αγιόν (Μεξικό), Σαντιάγκο Γιούστα (Ισπανία) και Άντονι Ράντολφ (Σλοβενία). Όμως, θα δώσουν κανονικά το «παρών» οι Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Κλέμεν Πρέπελιτς, Φαμπιέν Κοζέρ, Τζέισι Κάρολ, Όγκνιεν Κούζμιτς και Βάλτερ Ταβάρες

Βέβαια, αρκετές απουσίες θα έχει και η οικοδέσποινα Μάλαγα, καθώς θα παίξει χωρίς τους Ντίαθ και Φερνάντεθ (Ισπανία), Μιλοσάβλιεβιτς (Σερβία), Βαζίνσκι (Πολωνία), Σερμαντίνι (Γεωργία) και Λεσόρ (Γαλλία). Το κακό πως σε αυτά τα παιχνίδια δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από ΜΜΕ στην Ελλάδα και έτσι ο φίλαθλος κόσμος δεν θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού επί ισπανικού εδάφους.