Άντιτς: Θα αγκαλιάσω τον Μπαρτζώκα παρά τις παρεξηγήσεις που είχαμε (vid)!

Ο Πέρο Άντιτς, σε συνέντευξη του, στην Cosmote TV, παραδέχθηκε ότι οι σχέσεις του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την θητεία του στον Ολυμπιακό δεν ήταν οι καλύτερες αλλά επεσήμανε του έδινε το... 150% των δυνατοτήτων του κι ότι προτίθεται να τον αγκαλιάσει εφόσον συναντηθούν!

Άντιτς: Θα αγκαλιάσω τον Μπαρτζώκα παρά τις παρεξηγήσεις που είχαμε (vid)!

Αποκαλύψεις περιείχε η συνέντευξη του Πέρο Άντιτς στην COSMOTE TV για το τι συνέβαινε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού κατά την συνύπαρξη του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Εκεί ο 40χρονος - παλαίμαχος μπασκετμπολίστας κι επικεφαλής της Ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας- αφού πρώτα χαρακτήρισε την Αθήνα δεύτερο σπίτι του, μίλησε για την αδρεναλίνη του παιχνιδιού που του λείπει και ευχαρίστησε τον διάσημο ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς για τα όσα του πρόσφερε στο δεύτερο μισό της καριέρα του, αλλά το πιο ...πιπεράτο ήταν ότι εξομολογήθηκε πως οι σχέσεις του με τον νυν κόουτς του Ολυμπιακού δεν ήταν οι ιδανικές:

«Ο Μπαρτζώκας είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις, όμως εγώ ως παίκτης οφείλω να σέβομαι τον προπονητή. Πάντα τους σεβόμουν και έδινα το 150% για τον Μπαρτζώκα κάθε φορά. Το γνωρίζει αυτό.

Τον σέβομαι πολύ και του εύχομαι να έχει μια σπουδαία σεζόν. Άλλωστε ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά και είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Τα άλλα είναι παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά, το μέλλον. Όταν τον δω, θα τον αγκαλιάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Άντιτς συνεργάστηκε με τον Μπαρτζώκα την σεζόν 2012-13, στη δεύτερη και τελευταία σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι.Γιώ