Η συνάντηση Ράτζα-Πρίντεζη 11 χρόνια μετά: «Για κοίτα, το μωρό μεγάλωσε»(vid)

Ο Ντίνο Ράτζα μπήκε στο Hall of Fame και το "ΦΩΣ" θυμάται την στιγμή που ο σπουδαίος Κροάτης συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο και είχε για συμπαίκτη όταν ο Έλληνας φόργουορντ ήταν μόλις 15 ετών. 

Η συνάντηση Ράτζα-Πρίντεζη 11 χρόνια μετά: «Για κοίτα, το μωρό μεγάλωσε»(vid)

Ο σπουδαίος Ντίνο Ράτζα μπήκε στο Hall of Fame, γνωρίζοντας μία τεράστια τιμή. Ο παλαίμαχος Κροάτης πάουερ-φόργουορντ, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2000-2001, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, αν και δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε τίτλο.

"Δέθηκε" όμως με τους "ερυθρόλευκους", ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο Final Four του 2013, ταξίδεψε ο ίδιος προσωπικά στο Λονδίνο, παρακολουθώντας και στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη του 2012, ο Ντίνο Ράτζα συνάντησε στο αεροδρόμιο την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία ταξίδευε για ένα ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Ο Κροάτης χαιρέτησε και συνομίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του, Μίλαν Τόμιτς, ενώ παράλληλα είδε εντυπωσιασμένος τον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο και επίσης χαιρέτησε.

Εντυπωσιασμένος γιατί το... μωρό (όπως τον χαρακτήρισε στο video) μεγάλωσε! Βλέπετε, ο Γιώργος Πρίντεζης ήρθε στον Ολυμπιακό την ίδια σεζόν με τον Ντίνο Ράτζα. Μόνο που ο Κροάτης τότε ήταν 33 ετών και ο Έλληνας φόργουορντ μόλις 15 ετών! Σχολίασε όμως πως πανηγύρισε το νικητήριο καλάθι του στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2012, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στην κατάκτηση του τροπαίου με το "πεταχτάρι" του υπαρχηγού των "ερυθρολεύκων".