O Ολυμπιακός συνεχάρη τον Ράτζα για την είσοδο του στο Hall of Fame

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στον Ντίνο Ράτζα, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2000-2001, για την είσοδο του στο Hall of Fame. 

O Ολυμπιακός συνεχάρη τον Ράτζα για την είσοδο του στο Hall of Fame

O Kροάτης Ντίνο Ράτζα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων φόργουορντ όλων των εποχών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Διέπρεψε με την τότε ενωμένη Γιουγκοσλαβία, κατακτώντας το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 1989 και του 1991, αλλά και το χρυσό στο Μουντομπάσκετ του 1990, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, αναδείχθηκε δύο σερί χρονιές πρωταθλητής Ευρώπης (1989, 1990) με την ομάδα της Γιουγκοπλάστικά, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ακολούθως επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (1997-99), ενώ την σεζόν 2000-2001 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην κατέκτησε κάποιον τίτλο με τους Πειραιώτες, αλλά στο μεγάλο λιμάνι άφησε το στίγμα του, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Πριν λίγες μέρες, ο παλαίμαχος Κροάτης πάουερ-φόργουορντ, μπήκε στο Hall of Fame και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ του έδωσε συγχαρητήρια για την ακόμη μία σπουδαία διάκριση στην καριέρα του.