Ράγκλαντ: «Ο Τόμιτς είναι προπονητής με υψηλό IQ»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Τζο Ράγκλαντ, εκθείασε τον Μίλαν Τόμιτς, τονίζοντας πως είναι ένας προπονητής με υψηλό IQ, ο οποίος όποτε πιάνει την μπάλα στα χέρια του, δείχνει πως είχε ταλέντο και σαν παίκτης. 

Ράγκλαντ: «Ο Τόμιτς είναι προπονητής με υψηλό IQ»

O Mίλαν Τόμιτς αποφάσισε φέτος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας να ηγηθεί για πρώτη φορά σε ομάδα ως πρώτος προπονητής. Ο επί σειρά ετών παίκτης και βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό, Μίλαν Τόμιτς, πλέον βρίσκεται στην οικογένεια του Ερυθρού Αστέρα και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ, Τζο Ράγκλαντ, μιλώντας για την συνεργασία του με τον Μίλαν Τόμιτς, μίλησε με εξαιρετικά λόγια: «Μπορεί κανείς αναμφίβολα να δει πως έχει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ, είναι ένας προπονητής που εργάζεται πολύ και όταν πιάνει την μπάλα, είναι εμφανές και το ταλέντο που είχε ως παίκτης. Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο πρέπει να ακούς και από τον οποίο μπορείς να μάθεις. Ήταν καλός παίκτης, έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και καταλαβαίνει τι χρειάζεται για να επιτύχει. Θέλουμε να ακολουθήσουμε τις ιδέες του και να νικήσουμε».