Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού οι Μιλόσεβιτς και Τσάπμαν

Δύο νέοι παίκτες προστέθηκαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, για να βοηθήσουν στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον Μαυροβούνιο σέντερ, Νεμάνια Μιλόσεβιτς και τον Aμερικανό πάουερ-φόργουορντ, Κλιντ Τσάπμαν. 

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού οι Μιλόσεβιτς και Τσάπμαν

Ύστερα από το προχθεσινό ρεπό που έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ στους παίκτες του, η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, συνεχίζοντας την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες, βέβαια, έχουν αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ τους, καθώς απουσιάζουν επτά διεθνείς. Η… μισή ομάδα δηλαδή. Ο λόγος για τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα, οι οποίοι και έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού, λοιπόν, έλαβαν μέρος τέσσερα νέα πρόσωπα, οι οποίοι και θα βοηθήσουν για τις επόμενες μέρες την προετοιμασία των "ερυθρολεύκων". Ο λόγος για τους Μάνι Χάρις (ο οποίος πέρσι διέπρεψε στην ΑΕΚ), Φώτη Λαμπρόπουλο, Χριστόφορο Στεφανιδη και Νίκο Στυλιανού, οι οποίοι δεν έχουν ομάδα και κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πως την προετοιμασία της ομάδας θα την ενισχύσουν δύο ακόμη νέα πρόσωπα! Ο λόγος για τον Μαυροβούνιο σέντερ, Νεμάνια Μιλόσεβιτς και τον Aμερικανό πάουερ-φόργουορντ, Κλιντ Τσάπμαν. O πρώτος συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, ενώ ο δεύτερος θα λάβει μέρος από αύριο. Αμφότεροι θα έχουν καθαρά βοηθητικό ρόλο. Με το που επιστρέψουν οι επτά διεθνείς στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ, οι συγκεκριμένοι έξι βοηθητικοί παίκτες θα αποχωρήσουν, αν και ο φιλόδοξος Μάνι Χάρις κάνει… όνειρα ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών.