Ελεύθεροι και ψάχνουν ομάδα οι Γιανγκ και Τόμπσον

Δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Πάτρικ Γιανγκ και ο Χόλις Τόμπσον, αν και έχει φτάσει Σεπτέμβρης, παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά, δίχως να έχουν αξιόλογες προτάσεις στα χέρια τους. 

Ελεύθεροι και ψάχνουν ομάδα οι Γιανγκ και Τόμπσον

Τόσο ο Πάτρικ Γιανγκ, όσο και ο Χόλις Τόμπσον, αν και έχει φτάσει Σεπτέμβρης, δεν έχουν βρει ομάδα και παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά. Οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, δεν δέχτηκαν ενδιαφέρον από κανένα κλαμπ στο ΝΒΑ, ψάχνουν σύλλογο επιπέδου EuroLeague, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει καμία πρόταση στα χέρια τους από αυτό το επίπεδο.

Αμφότεροι, κινδυνεύουν να μείνουν δίχως ομάδα, εκτός αν αποδεχτούν προτάσεις που έχουν από σύλλογο που αγωνίζονται σε χαμηλότερο επίπεδο.

Ο Πάτρικ Γιανγκ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την διετία 2015-2017, ξεκίνησε εντυπωσιακά την πρώτη του σεζόν, αλλά ακολούθως ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε τον ανάγκασε όχι μόνο να μείνει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά και να επηρεάσει την απόδοση του, μη καταφέρνοντας να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά η ιταλική ομάδα τον άφησε ελεύθερο, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του.

Ο Χόλις Τόμπσον είχε ενεργό ρόλο στους Σίξερς, είχε εμπειρία από το ΝΒΑ και ήρθε με την φήμη του εξαιρετικού σουτέρ στον Πειραιά. Δεν κατάφερε όμως να να βρει θέση και ξεκάθαρο ρόλο στο ροτέισον του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ούτε και αξιοποιήθηκε στον επιθυμητό βαθμό. Από ένα σημείο και μετά και ο ίδιος τα... παράτησε, απογοητεύτηκε και είχε έλλειψη συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τον αποδεσμεύσει πριν καν τελειώσει η σεζόν. Φέτος, δεν κατάφερε να βρει θέση σε ομάδα του ΝΒΑ, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του για ομάδα επιπέδου EuroLeague, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει ελεύθερος. Υπήρχε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από την Γαλατασαράι, το οποίο όμως δεν προχώρησε.