Λεκαβίτσιους: "Υπήρχε άγχος, παρά τις διαβεβαιώσεις για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό"

Ο Λιθουανός εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους την αγωνία του αν θα ανανεώσει στον Παναθηναϊκό

Λεκαβίτσιους: "Υπήρχε άγχος, παρά τις διαβεβαιώσεις για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό"

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς η διοίκηση του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Ο Λιθουανός πλέι μέικερ όμως εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους την αγωνία που πέρασε μέχρι το «τριφύλλι» να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα όπως τους αποκάλυψε είχε πάρει διαβεβαιώσεις για την παραμονή του στην ομάδα από τον ίδιο τον Πασκουάλ, αλλά είχε άγχος μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να πέσουν οι υπογραφές.

«Μου είπαν πει ότι κατά 99% θα έμενα στην ομάδα. Περίμενα όμως για αυτή τη μέρα. Είχα άγχος, αλλά προσπαθούσα να μένω ήρεμος από την στιγμή που είχα αυτή την ενημέρωση. Ο προπονητής μου είχε υποσχεθεί ότι θα μείνω, οπότε έκανα προσπάθεια να μην γεμίζω το μυαλό μου με διάφορα», τόνισε ο Λιθουανός άσος, στο περιθώριο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας της χώρας του, για τα παιχνίδια με Κροατία και Ολλανδία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2019.

Το θέμα είναι βέβαια να παίξει καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν και να μπορέσει να βοηθήσει τους πράσινους στην προσπάθειά τους, διότι οι απαιτήσεις που υπάρχουν γι’ αυτόν στο ΟΑΚΑ είναι πολύ περισσότερες από όσα έχει δείξει έως τώρα.

Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας πως εάν ο Παναθηναϊκός δεν συνέχιζε στην Ευρωλίγκα, θα έφευγε από την ομάδα!