Παρελθόν από τη Μονακό ο Κούπερ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τη Μονακό.

Παρελθόν από τη Μονακό ο Κούπερ

Ο Αμερικανός γκαρντ, Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ότι αποχωρεί από την γαλλική ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσο Φιλίποβιτς, καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του 27χρονου γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 9.5 πόντους, 9.3 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ. Μάλιστα η ομάδα από το Πριγκηπάτο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League, στον οποίο ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Φέτος η Μονακό θα συμμετάσχει στο EuroCup και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Ερυθρό Αστέρα, Γαλατασαράι, Μπρέσια, Ανδόρα και Ουλμ.

Η γραπτή δήλωση του Κούπερ: «Αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Μονακό, για λόγους που έχουν να κάνουν με την οικογένειά μου. Στην κατάσταση που είμαι τώρα, το μυαλό και η προσοχή μου δεν είναι στο άθλημα, οπότε δεν ήθελα να είμαι μια πηγή αναστάτωσης για την ομάδα. Μία ομάδα την οποία αγαπώ και εκπροσωπεί το Πριγκιπάτο, που μου έδωσε μια μοναδική εμπειρία ζωής».