Τίμα: «Ούτε στον Στρέλνιεκς δεν έλεγα πως θα έρθω στον Ολυμπιακό»

Ο Γιάνις Τίμα σε δηλώσεις του σχολίασε πως δεν μπορούσε να πει σε κανέναν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή τίποτα δεν ήταν ξεκάθαρο. 

Τίμα: «Ούτε στον Στρέλνιεκς δεν έλεγα πως θα έρθω στον Ολυμπιακό»

Ο Γιάνις Τίμα αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και αυτές τις μέρες βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Λετονίας. Ο 26χρονος φόργουορντ ρωτήθηκε για την μεταγραφή του στον Πειραιά, σχολιάζοντας τα εξής: "Υπήρχε αγωνία για την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αν και η υπόθεση μου προχωρούσε, με συμβούλεψαν να μη μιλήσω με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Έτσι δεν είχα καμία συζήτηση, ούτε με τον Στρέλνιεκς. Δεν μπορούσα να πω τίποτα ούτε και σε εκείνον.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια ενδιαφέρθηκε για μένα περισσότερο «ζεστά» και στο τέλος οι συμφώνησαν με την Μπασκόνια για τη μεταγραφή. Ο Στρέλνιεκς, πάντως, ήταν ο πρώτος που έμαθε για τη μεταγραφή μου, αφού πρώτα είχαμε υπογράψει τα συμβόλαια. Νωρίτερα, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους αθλητές του Ολυμπιακού, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο 100%, πριν ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήταν τελείως ξεκάθαρο».