Σπόντες Ναβάρο για το «τέλος» του: «Δέχτηκα χτύπημα»

Η Μπαρτσελόνα, ουσιαστικά, ανάγκασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να τερματίσει την καριέρα του και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αθλητής έριξε τις σπόντες του, για το «τέλος» του ως παίκτης. 

Σπόντες Ναβάρο για το «τέλος» του: «Δέχτηκα χτύπημα»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήθελε να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και για την ερχόμενη σεζόν, παρά το γεγονός πως είναι ήδη 38 ετών, αλλά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα του τόνισε πως για τη νέα χρονιά τον υπολογίζει να αναλάβει νέο πόστο στον σύλλογο και όχι σαν παίκτη!

Ο σπουδαίος Ισπανός γκαρντ, αλλά και πρώτος σκόρερ της EuroLeague, δεν ήθελε να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ σε άλλη ομάδα και ουσιαστικά αναγκάστηκε να αποδεχθεί την πρόταση των Καταλανών.

Ο παίκτης-σημαία για την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε για μία ολόκληρη εικοσαετία, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το "αντίο" του, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος. Δεν δίστασε όμως να αφήσει αιχμές για το "τέλος" του, τονίζοντας πως ένιωσε λες και δέχτηκε... χτύπημα:

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Όταν μου είπαν τις προθέσεις τους ήταν σαν να δέχθηκα ένα χτύπημα. Μου είπαν τους στόχους, πως θέλουν να συνεχίσουν αλλά από μια διαφορετική θέση. Ήταν σαν να δέχεσαι ένα χτύπημα. Στην αρχή ενοχλήθηκα, διότι ήταν ξαφνικό! Έπρεπε όμως να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου και το έκανα. Όταν παρακολουθώ videos από τις προπονήσεις της ομάδας, στενοχωριέμαι, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά».