Ολυμπιακός: Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη

Στην Τουρκία βρίσκεται από την Τρίτη (8/11) το πρωί, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ολυμπιακός: Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη

Την Τετάρτη (9/11) στις 18:00 (YouTube: FIBA TV/EuroLeague Women) οι νταμπλούχες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκες», μετά τις ήττες από Μπουρζ (67-61 στη Γαλλία) και Πολκόβιτσε (70-83 στο ΣΕΦ) στις πρώτες δύο «στροφές», θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στο «Metro Energy Sports Hall» και να διεκδικήσουν κόντρα στην ισχυρή τουρκική ομάδα, την πρώτη τους νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Συνεχίζουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, με αγώνα κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, την Φενέρμπαχτσε. Μετά το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε στις λεπτομέρειες που χρειάζονται απέναντι στην Φενέρ, στην άμυνα. Πρέπει να παίξουμε με συνέπεια στην άμυνα, να παίξουμε με ταχύτητα και προσοχή σε κάθε μπάλα, ενώ πρέπει κάθε επίθεση να την τελειώνουμε με σουτ».

Ντίγκνα Στραουτμάνε: «Δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα στην EuroLeague, ωστόσο είμαστε στην Τουρκία για τον τρίτο μας αγώνα στη διοργάνωση. Είμαστε ενθουσιασμένες και αποφασισμένες να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη στη φάση των ομίλων της EuroLeague».