Φιλικό με Ρέθυμνο στο ΣΕΦ χωρίς τους διεθνείς

O Oλυμπιακός την Τετάρτη (5/9) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς στο ΣΕΦ το Ρέθυμνο (17:00), αλλά από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. 

Φιλικό με Ρέθυμνο στο ΣΕΦ χωρίς τους διεθνείς

Ο Ολυμπιακός σήμερα θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ύστερα από τις δύο αναμετρήσεις στο Μέτσοβο, στις οποίες οι Πειραιώτες επικράτησαν απέναντι σε Άρη (89-67) και ΠΑΟΚ (103-76), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ. Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17:00).

Στόχος του Ντέιβιντ Μπλατ να αρχίσει να βλέπει τους παίκτες του να εφαρμόζουν έμπρακτα τα συστήματα της ομάδας, βρίσκοντας σιγά-σιγά ρυθμό. Βέβαια, στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των διεθνών. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιάνις Τίμα και Νίκολα Μιλουτίνοβ κινούνται πλέον σε ρυθμούς προκριματικών για το Μουντομπάσκετ. Θα παίξει όμως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ακολούθως θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.