Γκριν ελεύθερος, μόνος ψάχνει

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, ο οποίος πραγματοποίησε καλή σεζόν πέρσι με την Βαλένθια, παραμένει ελεύθερος στην αγορά, καθώς δεν έχει βρει ομάδα.

Γκριν ελεύθερος, μόνος ψάχνει

Ο Έρικ Γκριν είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλη έφεση στο σκορ. Ξέρει να βάζει την μπάλα στο καλάθι και στην καλή του μέρα μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Ο Αμερικανός γκαρντ τα πήγε αρκετά καλά στον Ολυμπιακό την σεζόν 2016-2017, φτάνοντας με τους Πειραιώτες έως και τον τελικό του Final Four, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του, τόσο επειδή εμφάνιζε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, όσο και γιατί δεν είχε την απαιτούμενη συνεισφορά στον τομέα των ασίστ.

Πέρσι, συνέχισε την καριέρα του στην Βαλένθια, έχοντας μάλιστα ηγετικό ρόλο. Τα πήγε εξαιρετικά, έχοντας μέσο όρο 14.4 πόντους, με 46.1% στα δίποντα και 41.7% στα τρίποντα, συν 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι. Όμως, οι "νυχτερίδες" τον άφησαν ελεύθερο, δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί του και ο αθλητής παραμένει ελεύθερος. Έψαξε τρόπο να βρει ομάδα σε επίπεδο EuroLeague, αλλά δεν τα έχει καταφέρει και ελπίζει μέσα στις επόμενες μέρες να έχει βρει σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.