Ολυμπιακός: Έτοιμες για την πρόκριση στους ομίλους της EuroLeague!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έτοιμα να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους της EuroLeague

Ολυμπιακός: Έτοιμες για την πρόκριση στους ομίλους της EuroLeague!

Με στόχο την πρόκριση στη φάση των ομίλων της EuroLeague, αγωνίζεται την Πέμπτη (13/10) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 22:00 (YouTube: EuroLeague Women) τη σερβική ομάδα στο Βελιγράδι, στη δεύτερη «μάχη» των προκριματικών του θεσμού και με νίκη, εξασφαλίζουν το εισιτήριο για στη φάση των ομίλων. Μετά τη σπουδαία επικράτηση (73-54) κόντρα στην Σέπσι, στο πρώτο ματς στη Σερβία, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κερδίσουν και τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να κάνουν το «δύο στα δύο», να πάρουν την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο και να «κλείσουν θέση» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση! Σε περίπτωση δεύτερης θέσης στον όμιλο, τα κορίτσια του Θρύλου θα συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο EuroCup.

Δηλώσεις

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το αυριανό ματς, αναλύθηκε το χθεσινό παιχνίδι και παρακολουθήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί, το στυλ που ξέρουμε από πέρυσι, παραμένει το ίδιο, οπότε θα έχουμε πολύ έντονο ματς αύριο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και με τη μέγιστη συγκέντρωση και με σεβασμό, να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Θέλουμε ακόμα μία νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στους ομίλους της EuroLeague. Έχουμε ψυχολογία και ετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και την ίδια θέληση, όπως και στο ματς με την Σέπσι, η πρόκριση είναι δική μας».