Πάτρικ Γιανγκ: Σηκώθηκε από το καροτσάκι (vid)

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Πάτρικ Γιανγκ δείχνει πως σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι στην πορεία της αποθεραπείας του.

Πάτρικ Γιανγκ: Σηκώθηκε από το καροτσάκι (vid)

Το ατύχημα του Πάτρικ Γιανγκ που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι συγκλόνισε τον κόσμο του μπάσκετ. Ο θηριώδης πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, όμως, δεν το έβαλε κάτω παρότι είχε αποκαλύψει ότι ίσως να μην καταφέρει να περπατήσει ξανά.

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media δείχνει πως η αποθεραπεία του πάει καλύτερα από το αναμενόμενο, αφού κατάφερε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες να σηκωθεί, έστω και με τη βοήθεια των χεριών του.

«Η πίστη χωρίς δουλειά δεν έχει νόημα» δήλωσε, παραφράζοντας το αρχαιοελληνικό «συν Αθηνά και χείρα κίνει», σε μια κίνηση που σίγουρα εμπνέει άπαντες να προσπαθούν όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

«Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει τίποτα! Τι σημαίνει αυτό και πώς ισχύει αυτό στη ζωή; Η πίστη χωρίς δουλειά δεν έχει νόημα. Αν πω ότι πιστεύω ότι θα περπατήσω ξανά, αλλά δεν δουλέψω γι' αυτό, πιστεύω πραγματικά; Πώς μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό; Πώς μπορούμε να πούμε ότι πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί αν δεν ζούμε σαν να έχουμε ήδη φτάσει εκεί; Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά χρειάζεται να βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις που θα υπενθυμίζουν στο νευρικό μου σύστημα τι μπορούσε κάποτε να κάνει. Αν κάθομαι και περιμένω απλά να αλλάξουν μόνα τους τα πράγματα, δεν θα γίνει τίποτα. Φίλοι, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε τα πράγματα που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι όλα αυτά που χωρίζουν νικητές και ηττημένους. Βρείτε ποιοι θέλετε να είστε και πού θέλετε να πάτε ως άτομα και αρχίστε να είστε αυτοί τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.