ΜακΚίσικ για Παναθηναϊκό: «Θέλω να τους κερδίζω»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη δυναμική της φετινής ομάδας.

ΜακΚίσικ για Παναθηναϊκό: «Θέλω να τους κερδίζω»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραχώρησε στο Eurohoops μιλώντας τόσο για την αντιπαλότητα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όσο και για τη φετινή ομάδα.

-Έχετε μπροστά σας τον πρώτο τίτλο της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πως νιώθεις και πως προετοιμάζεσαι για αυτό;

“Είναι μία εντελώς νέα ομάδα, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και ειδικά προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη.”

-Δεν έχετε πολλές αλλαγές στο ρόστερ σας. Πιστεύεις ότι αυτό θα είναι το κλειδί για να κατακτήσετε τον τίτλο, γιατί βρισκόμαστε πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν;

“Όχι δεν το πιστεύω. Αν είχε τύχει να χάσουμε η ήττα θα μας δίδασκε πολλά περισσότερα σαν ομάδα και νομίζω ότι θα δημιουργούσε ένα πλεονέκτημα που ήταν αναγκαίο. Γιατί πέρυσι κερδίσαμε πολλά ματς. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι μία αφύπνιση. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν έγινε. Αλλά αν νικήσουμε θα έχουμε συνεχίσει με νίκες κάτι που είναι μία ιδανική κατάσταση.”

-Έχετε ένα σερί επτά νικών από πέρυσι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι αυτό ένα έξτρα κίνητρο για εσάς, ώστε να κατακτήσετε τον τίτλο;

“Δεν ξέρω. Ίσως για εκείνους να υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο, αλλά εμείς όπως παίζουμε μαζί σαν ομάδα είναι ως μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. Δεν έχει να κάνει με τα ονόματα, αλλά ότι παίζουμε μαζί. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση”.

Για τον κόσμο γνωρίζεις πλέον μετά από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό ειδικά με αυτό το σερί.

“Θέλω να τους κερδίζω. Θέλω πολύ να τους κερδίζω. Μπορεί παλιά να ήμουν νευρικός σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά η ατμόσφαιρα και ο κόσμος είναι πολύ σημαντικά. Κανείς δεν θέλει να χάνει αυτά τα παιχνίδια”.